Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
Fuh lega .
Wednesday, May 25, 2016 • 2:05 AM • 0 comments
Assalamualaikum,
Fuhhh lega gila bahh  . Sebab setelah hempas pulas nk igt password blog ni akhirnya dapat juga ! Yeayyyy . Hahahah . Kebudakan sgt kau ni . Eh suka hati lah . Sayang kot blog ni even , ehem , berapa tahun sekali singgah . HAHHAHAHA . nak buat lagu mana , busy nya Ya Allah . Hikhik . Btw kan sedih lah . Nk ngadu ni . X nak baca , angkat kaki bla gi minum kat mamak okay ? Hee .

Mcm ni , kdg rasa mcm sedih je . Kenapa entah . Sebb kdg selalu terfikir , kenapa kalau org yg kita suka x suka kita ( most of it ) . Kenapa weh . Kenapa 😢 . Ye tau bgi org ni mcm lawak kan . Pesal minah ni berjiwang lak pepagi buta ni . Haha . X de lah weh , x tau nk cerita mcm mne . Tapi tau kan rasa sakit tu mcm mne , bila dulu kita selaku contact dgn dia , tapi tiba2 dia senyap , senyap sesenyap nya , kalau kita tegur pun balas acuh x acuh . Rupanya dh berpunya . Hey bro , kalau dh berpunya awal2 x yah ckp dkt sy belum ada gf . Ciaooooo . Laki mcm ni mmng nk kena . Geram pulak rasa . Dulu sibuk nk buat kita jatuh cinta dkt dia , sweet talker tu x yah ckp ah , lgi manis dri madu . Tapi  lepas tu , dia tinggalkan kita mcm nangka jatuh gedebukk bergolek . Sakit tau . Igt senang ke weh nk move on ha ? Tapi once i've move on , jgn harap nk pandang kat belakang okay .

Btw , bru perasan , asal update pos je pasal bebel . Apakah daya diri ini asyik nk emo 😢 . Okay lah dh lewat ni , nk tidur  . Last but not least , pls babe , jaga perasaan org  , jgn mainkan hati ppuan ni sebb hati dia fragile . And WHAT YOU GIVE YOU GET BACK 🎈


kawan .
Friday, August 7, 2015 • 12:58 PM • 0 comments
Assamualaikum . heh , senyum sikit !

aha, ni balik rumah lah dapat update sikit , kalau tak jangan harap ler dekat kolej tu aku saya nak update . aku pun dah mabuk ketum dah ni , nak sebut 'aku' ke 'saya' . dulu memang nak sebut aku tu macam baby baru lahir nak bercakap tau . punyalah tak pandai nak sebut . haha . tapi disebabkan orang sekeliling aku bahasakan diri diaorang cenggitu , lama-lama terikutlah weh . haha . lahai , tengah taip ni lah tertiba lagu "hanya ingin kau tahu" terpasang plak . kan dan verangan crush aku . haha. gatai . cubit kang .

actually , entah tak tahu nak bebel apa . tapi aku sedih . ye sedih sangat . sebab aku hilang kawan . aku tak tahulah salah siapa . tapi mungkin jugak salah aku kan . tapi aku dah minta maaf kot . dah cuba untuk get back balik . tapi tulah , orang tak layan takkan kau nak terhegeh2 kan menagih simpati . maruah . kau pun ada maruah aisyah . maruah dengan ego lain okay ? yeke ? hah , peninglah korang pikir sendiri .

dah la sem ni aku dengan mas je sambung T_T . kau bayangkan housemate kegilaan aku yang lain duk goyang kaki kat rumah . tapi aku jugak buat pilihan ni sebb aku tahu , aku akan lagi bosan duk rumah . tak de life tau . lagipun apa salahnya belajar kan ? kau kan rajin aisyah . eheh . :P

aku dengan mas berkepit je lah sana sini . haha . yang aku stress ni , satu paper lagi aku x lepas2 , exam asyik postpone je . penat lah camni :( . aku nak fokus subjek acca plak . bulan 12 kau tahu final exam . dah lah 3 hari berturut . memang ummmphhh lah kan ?

ak tak tahu sebenarnya apa yang aku bebelkan . hish . owh sekarang aku ada projek besar . hehe . projek apa ? adalah ~~~ rahsia . haha , rasa macam nak bagi penampaq je kan ? dah bukak cerita , tapi main rahsia . aku pun bengang kalau camtu . tak adalah aku nak buat projek jual tudung . aku nak kembangkan bisnes . hehe  . nanti rerajin follow lah insta aku . aku x buat lagi padahal .

dah la . penat . tak tahu bebel apa. bye . assalamualaikum.


housewarming . Yay .
Monday, June 29, 2015 • 3:23 PM • 0 comments
bismillahirrahmanirrahim .

yayyy . eh eh , okay , lama gler  kot tak update blog , tulah , mcm mne nak update , dulu kemain laptop depan mata 24 jam tau . alahh dedulu zaman memuda , zaman myspace facebook tu lah , ihiks . skrg zaman tetua ke ? owh tidak sama sekali , sekarang zaman ala-ala matured belia cenggitu . hee . zaman instagram kan ? so laptop tak diperlukan . dush * masuk tong sampah * . amboii , kaya nau kau eh aisyah . 

owh okay , kalau dah lama tak menghadap laptop ni , habis hilangla segala kepakaran mengedit blog ni nak oiii . huh -_- . ponat eden nak kena merangkak belajar kembali . eceh . seriuously weh , macam blank u know , kosong ( kosong Ooo ) . nyanyi lagu najwa latif jugak lettew . elehh . hmm. geram jugak lah tengok cacat cela kat blog ni . haih la . sabor jelah yob .

ya Allah, lupa , sekarang kan bulan Ramadhan , happy fasting everyone ! better late than never wish kan ? insyaAllah saya akan memeriahkan blog ini . walaupun , blog ini ibarat .... krik krik...krik...krikk.. entahnya tak ada orang baca pun kan ? ahaha . biar . nak update jugak . boleh luah segala mak nenek kat sini . 

#bebel part 1 

kemain kau aisyah , tajuk housewarming je , tapi isi , padat macam tin sardin cap ayam brand dah ni . dah macam2 cerita nak cerita . haha . nak baca senyap je hokeh . 

ni ha , nak update lah sekarang alhamdulillah , dah habis dah ambil paper CAT . bukan kucing ye kanak-kanak . CAT tu Certified Accountant Technician. Pasni , nak sambung ACCA pulak . Chartered Accountant gittew . *kenyit mata* . haha . k, gedik tahap kuasa dua dah ni . puasa tak kau aisyah ?? . puasa ye . 

insyaAllah , kalau ada rezeki , tahun depan awal tahun akan fly ke United Kingdom . amiin  nak jadi orang LONDON dah you . jangan jeles ye . haha . gurau je . nak lari jauh . jauh dari segala kesedihan yang ada dekat Malaysia ni . macam novel lah plak , tak pun drama melayu tu . membawa diri orang kata . haha . padahal sekejap je pun . 

tu je lah cerita nak cerita . doakan lah ye aisyah dapat fly ke uk tahun depan . amiin . reult kuar bulan 8 ni . nebes tau tak . harap-harap tinggi , boleh lah fly . haha 

bye bye :*

-assaamualaikum-



PAST
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • Fuh lega .
  • kawan .
  • housewarming . Yay .
  • pinjaman yang hanya sementara .
  • Masa itu pasti .
  • Hoping of the old times came back .
  • Colek , kerabu , mangga .
  • Kebuntuan . :'(
  • 2 in 1 . Pasrah , marah
  • Pity for him .

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^