Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
Wednesday, December 29, 2010 • 8:35 AM • 0 comments
                       ..::Geram tpi x marah::..


                   ish3!! saket tul ati , tau tak,!
dah la smlm x ley tido..
dgn NYAMUK yg byk sesngt!!
pas2 SEJUK sesngt n bla3..
sy tau sy ni budak cumil =.='
sebb tu r nyamuk semlm suke main cubit2 pipi..
ouch! abis muke eden bengkak2,
nasib sekejap jerk..
huh!
pas2 hujan plak lebat sesngt2..
rse cam tido dekat kutub utara je..
haha,
tido ngan penguin..
kaki ni rse mcm ais je, nasib x kejang! fuhh..
pas2 lgi satu..
hah, ni part seterusnya nak luah kan perasaan , jgn terasa okeyh?
x de kena mengena ngan sesiapa pown! *yeke??
sme ade yg hidup @ mati..
haha, cam dlm movie la plak!
ok2,
in 3,.....
in 2............
in 1..................

BOOMMM!!!

haha, sori2, lepas perasan..
k, sedia,
~ish aisyah nie! cepat r bebyk plak die membebel..
ehh, sabar tu separuh dri iman..
hehe, oke2 strt,
cmni, ni ade pesanan khidmat masyarakat..
utk keprihatinan anda sume,
lain kali kalau kita dah nak off9 @ papai@ seangkatan dgnnye..
BGI LA TAHU..
sng, x de r org tu tunggu smbil berpeluh die.. hehe :P
kang die ingt line x clear ke ade prob ke..
sng je bukan susah tulis la cmni..
contoh:
"erm, k r sy nak off9 dulu eyk, salam =D"
hah, cnth camtu, kan senang.. x susah pun,
dia siap senyum ag, haha tu gurau je..
tpi klu wat dpt  la pahala.. sebb senyum.. :P
jgn marah..
ni x de kena mengena ngan sesape pown..
errr..
spe yg pernah wat camtu kat sye, actually sy x kisah dah..
tpi klu selalu sy kisah..
sorry?
haha, sorry morry mkn biskut marrie.. kuang3
kk, gurau2 pepagi bute neyh,
aik, silap, pgi dah celik! (0,0)
erm, ur sorry is accepted oke..
"DUN WORRY, BE HAPPY"

k r, dah lega dah .. fuhh..
k, papai!!
~SALAM~

Dividers

Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • countdown ! 3,2,1, school time!! (-,-)
  • happy happy!!
  • oh! tidakkk...
  • byk nak cite.. ;)
  • oh, tidakk!!
  • huh! boringg..

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^