Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
Selamat datang..
Thursday, June 16, 2011 • 11:44 PM • 0 comments


Salam,
Ngee ... welcome home..

Eh ? to who?
Errr, to me lahhh..
Dah lme gler x update blog..
Hurm, almaklumlah..
Bertungkus-lumus siapkan homework!!
Hehe,
*on9 fb ley plak
Hurm, mesti byk habuk kat rumah nie,
Haha, dah lama x sapu..
X pe tetamu x de pun.. -.-'


****


Hurm, act ari nie kita org ada sambutan HARI GURU taw..
tapi..
ok2 kite cite yang hepi2 dulu kayy.. :D
erm, pagi nie sume pkai baju ikut kontigen..
my kontigen is BIRU,
hehe, :P
so, this morning ada sukaneka,
saya n the 'geng' gi tgk futsal..
ust2 main..
kayya! Hebat dow..
haha, terselah bakat yg terpendam..
my beloved ust tasmi' (ust farhan ) sumbat goal !
yeah! Goal.. hehe 
*Sejak bile plak gile bola nie, :
then gi tgk bola jarring, bola tampar n so on lahhh..
pas2 kul 11.00 pagi gi masuk DEWAN BESAR ULU ALBAB..
pas2 ada r pengacara2 utk anugerah guru paling :
 

~ penyanyang
~ kreatif & innovative
~ berketrampilan
~ aktif
~ serba boleh
~ ceria
~dedikasi
~komited
'n' so on laa.. *x ingat* hehe
-peace no war-
Dengan adanya pengacara , cam Anugerah Juara Lagu la plak..
Bak kata akk senior tuhh
" Calon2nya ialah"-
Fuhhh.. =)


Ok2 nie part seedy,
Batch form 3 frustated sangt2 sebb ..
Kite org x dpt wt persembahan seperti yang dirancang ,
Masalah 'teknikal'..
Hurm kita org dah ad lagu dah nak disampaikan kat cikgu2..
4 me,
Lagu tu best sesangat-sangat!!
Nak tngok?
Tajuk lagu tu act diubah sikit dari tjuk ori> Janjiku,Sofaz
Kite org tukar jdi > Cuba , batch f3
Sebb kite org x berani nak janji pape sebb bahaya klu x tunaikan kan?
So terimalah.. * cewahh


Berulang kali ku mencuba mengubah diriku cuba menjernihkan
Noda hitam yang pernah kami lakukan
Kau hilang dan terus membisu , wahai guruku kami perlu kamu
Maaf kesilapan kami yang dulu
Maafkan kami,
Tak terlintas di fikiranku melukai kamu mengguris hatimu
Yang tak pernah kau lakukan kepadaku
Tiada dua atau tiga kasih saying kamu kepada kami semua
Kau penyuluh hidupku selamanya
Hanya dirimu oh gurukuuu


Bukanlah pintu restumu,
Izinkan kami kembali padamu,
Ku sesalkan perbuatanku ini,
Tak akan berulang lagi ku cuba,
Terimalah ku kembali guru,

Biarpun rebut melanda namun tetap aku berdiri menunggu
Agar terbukti kataku padamu
Tidakkah terdetik hatimu untuk memaafkan kesalahan kami\
Berikan peluang sekali lagi


Bukankanlah pintu pestumu
Izinkan aku kembali padamu
Ku sesalkan perbuatanku ini
Tak akan berulang lagi ku cuba
Terimalah ku kembali guru....


Amacam?
Ok ark?
Hurm, x pe r ad lah tuhikmahnya..
N kita org rancang nak wat dalam assembly next 2 week ag..
Doakan jadi keyh..
Tengs~
Erm, panjang plak kali nie postnyer.. heheh..
Menyesal baca?
X best?
Spe suruh bace?!
Haha, sori2,,
Jasa org yang membaca nie amat dihargai kerana sudi melauangkan masa
Membaca post yang x seberapa ini..
K r dah x tau nak melalut ape..
Nway, doakan my pre-trial PMR gempak punyer RESULT k?


SALAM :)


-Setiap manusia melakukan kesilapan , oleh itu kita dilayak untuk diberikan peluang kedua –



PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • -Rounders-
  • I'm backk.. :)
  • alhamdulillah..
  • US2
  • eh, sori klu selama ni sy x perasan sy wat susah a...
  • untitled.
  • Orang lain sekola sy cuti..??
  • maaf.
  • CamPinG YaWw!! :P
  • Kasut Kulit Babi??

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^