Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
heyy dear,dear.. ^__^
Tuesday, November 29, 2011 • 11:35 PM • 0 comments

おやすみ.. err, faham x tuh? heheh.. tu bunyiknyer 'oyasumi', yg bermksud > selamat malam :)
faham dah, hehe, cute sngt tulisan tu bercurly2.. *rosak bm sy ^^, jgn tiru taw* sekali pndg cute, 2x? bhahaha berbelit kepala, ngee~ ok2 cukup, opps sebelum tuh, lupe plk, Assalamualaikum :)..
ha! jwb2 tau, sy sunat je, jwb wajib *wink2* , ok stop bebel2 neyh, sejibik cm mak cik , huh!
act nak tnye, hehe, how's my blog?? cinta muka buku.. eh? eh? silapp, blog muka baru ! bru betoii, apelah aisyah ni,, sori2.. act cdgn nk edit blog neyh berkurun lmenyer, cewahh, ayt dramastik + hiperbola sungguh !! tau2 je lh, klu nk edit neyh, mak aii lmenyer, nk pilih tu ..ni.. na.. and so on, cerewet? siape ? sye? awklah! haha, erm, seriously, sy lebih suke bergnde2 my blog now than before.. hehe, owh, ye.. sebb bru update post, nk ucp ..:: Salam Maal Hijrah ::.. 
ye..ye.. sy tau sy lmbt, but.. > better late than never right? < hoho.. erm, debar la weii, result nk dekat dh sngt, ni haa depn mte, muahaha, *aisyah wt lwk x menjdik (=.=)''* grrr, cuti sekola borink r.. <ni lhaa ayt org x pndai bgi mse kn?> sye r tuh! *angkt tgn* hehe, rindu sesngt my beloved , dearest n forest friend, aik? forest ? haha, lupekan -.-'.. rindu lhaa korg, x pe, kite still ley jumpe kat muka buku :P , oh ye nk citer skit, aritu gi r jenjalan kat kb mall, pas2 enth npe la byk sngt sy jumpe laki2 hensem, mak aii tergugat iman beb! sekli pndg , dh! ckup, xnk pndg dh, kah3, enth ppe r sy melalutttttttt mlm nie! hurm, sebelum banjir ngn ayt yg enth ppe, sy sudahi dgn  ... wassalam + bai.. :)




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • M.I.G.T.Y
  • I made cocktail :)
  • I miss him...
  • Ya Allah, tabahkanlah hatiku untuk melalui segala...
  • masak time !
  • bingkisan hati..
  • not feeling well :(
  • huh, I'm really not feeling well today, bgun tido...
  • salam semua,,
  • wahai rakanku..

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^