Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
hey u! no smoking here .. 0_o
Friday, December 2, 2011 • 11:16 PM • 0 comments


ok2, first , Assalamualaikum love,,
ok anda2 sume , nmpk x logo kat ats tuhh :s:no smoking ok :s: haha, x de lhaa, hri just nk ckp sy mmng x suke org merokok :x: grr, klu duduk sebelah org m'rokok, adoyaii pening kepale + pedih tekak pun ad... x suke!! :face16: pe yg best sngt rokok tu ha:s:hisap asap yg enth lha rse die ap ,baik hisap perfume, wangi siikit! haha, * jgn cuba plak tau:q: * bazir je duit tuh, huh, :face65:, x pe lha, just that nak ckp ..:face69:

p/s : oitt laki, fyi, most perempuan x suke laki merokok ok:s::q: gigi dh la kuning, ueww, busuk plak tuhh bau mulut, cm longkang pun ad :r::d: err, terasa:s: sorii but that the fact :x: marah:s:marah lah x kisah pun :r:ingt macho sngt ke:s: x pon lah :q: pikir eh:s: nway end of this post, sori lh klu TERkasar bhse or ppe je, biase r.. hehe :p:, papai~:30:



PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • Tips2 tenangkan hati :)
  • heyy dear,dear.. ^__^
  • M.I.G.T.Y
  • I made cocktail :)
  • I miss him...
  • Ya Allah, tabahkanlah hatiku untuk melalui segala...
  • masak time !
  • bingkisan hati..
  • not feeling well :(
  • huh, I'm really not feeling well today, bgun tido...

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^