Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
last minute plan :)
Wednesday, December 28, 2011 • 12:04 PM • 0 comments
 


hye sume :)
dah jwb salam dah kan3?? alhamdulillah, x de r tmbh dosakn :)
ok2, hri tu sy ad post sal "i'm not a good planner'' tu kan?
ok, pas2 kite org ingt nak hangout r ngan classmate kat kl selasa lepas
pas2, mula2 cm jdi r..
tuptup tetibe mak sorng  ni x ksi plak,
mula2 kasi,.. haishh, sedih tulll r :'(
then, waktu tu sy dh minta izin mama nak naik bas gi kl
pas2 my ayah x ksi coz byk risks..
then pujuk punyer pujuk..
akhirnya , dpt gark!
haha, terror ark? ape x nye..
smpai kena gadaikan hadiah pmr tau
haha, ni sume kes nak jumpe kawan punye pasal
pas2 tetibe kwn yg dua org tu x jdi gi,
cm FRUST gler bapak nenek moyang atok n so on lah.. !
dah r my mum dah beli ticket siap utk dua org lagi..
pas2 pergi balik lagi ..
huishh, dua tiket sebb ayh suruh mama tmn sye :)
pas2 my mum tnye.. asal? x jdi ke?
hehe, x de r, ok je -.-'
pas2 esk tu, my mum ckp 
'kakak, bole x klu x klu x gi kl?'
x ke membazir?
then dipendekkan cite, sepupu I jdi bidan terjun, haha

*(scene ngan afrina)*

kita org sunway,..
skating n tgk movie n so on....
haha, i'm really enjoy it :p
thnx yaww afrina :)
hope met u at school later!
tata~

p/s : korang.. klu naik bas tu tlgggglahhh jgn lah tolak kerusi tu smpai belakang sngt..
sampai org belkng nak letak kaki pun susah,
klu nak tido selesa.. kat rumah la yerp :)
fikir r jugak org lain.. hish.. geram nih >:-(

k, tata :)) salam ^^












PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • every new day is ..?
  • x de mood...
  • ok, dh tau..
  • result?? hurm 0_o
  • Segenggam Tabah :)
  • err, I luv u ! :)
  • renungan bersama :)
  • hey u! no smoking here .. 0_o
  • Tips2 tenangkan hati :)
  • heyy dear,dear.. ^__^

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^