Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
result?? hurm 0_o
Monday, December 19, 2011 • 10:27 AM • 0 comments

haha, sje2 nak wat suspen, ye r..
apa x nyer..
kat facebok > org dok countdown result..
blog pun sme .... haha
pas2 pe ag, I pun same r ikut countdown, haha
dah x tau nak wat ape skrg neyh kan, alang2 tu ingt nak watt post neyh..
err, rmai org ckp result 22 dec ni..
hurm, hrp dpt result yg baiklah kan2??
~amiin~
ok fine! cite ni boring sesngt (T_T)
*
*
*
oh, ye , fyi,
saya ni suke sngt2 bab2 nak wat kuih2 ni :))
hehe, masak pun suke jgk
pas2 citenyer,
I had baked butter cake , marble cheese cake n puding karamel =D
menjadik! suke3.. :p
haha, skunk ni on plan nak wat muffin chocolate, 
hurm, juz nak tunggu muffin cup ad je
puas cri, asyik hbis je kat kedai :(
oklah, tu je kott 
pray 4 my success fi dunya wal akhirat ok?
tengs~ 




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • Segenggam Tabah :)
  • err, I luv u ! :)
  • renungan bersama :)
  • hey u! no smoking here .. 0_o
  • Tips2 tenangkan hati :)
  • heyy dear,dear.. ^__^
  • M.I.G.T.Y
  • I made cocktail :)
  • I miss him...
  • Ya Allah, tabahkanlah hatiku untuk melalui segala...

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^