Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
-untitled-
Saturday, January 21, 2012 • 4:47 PM • 0 comments

hai awak-awak sume :p
rindu nih lme x update , hehehe
ok, erm, nak cite ni, 

story started :
jeng3..

*
*
*
ok, 1st day blik maktab aritu kite org ad ..
erm pe nme die ek?? *lupe daa =='
yeah ! orientasi -warden.. haa ce tgk tuh ad nme warden :D
ce byg2kan? agak2 gane?
huh, form laen dh kena dah waktu dia org msuk awl2 dulu tuh,
so time ni kiteorg f4 je, 
x de spe kacau, HAHA .

ok, mlm tu sir suruh gi kat putrasquare kul 11 mlm, err nak wat pe lah memlm tu.. pas2 sir dtg lewt sikit, then dpt arhn kena gi dewan selere plak, dlm mse lime saat lak tuh? ape ag, budak2 cam ape ntah lari , pas2 smpai sne kena lompat setajam dlm bpe puluh enth smpai sme, ce bygkn dah r pompuan pkai bju kurung ==', nk jerit je ase, huhu, x selesa lahh syg oii nak lompt dlm keadaan cm tu, depn laki lak tuh >.< malu oiii . pas setajam (lompat bintang) , main duduk bangun plak.. huh, skru lutut rse cm nak tercabut je, nasib je x tercabut sebb x de skru , haha . tu hebatnyer ciptaan tuhan :D . Subhanallah ^^. pas2 ad ag, ingt leh tido lagi ke?? bye2 je lah katil yerk! (T_T). kena plak main tukar2 bju, haish rse cm ap x tau r, ye r mlm buta main camtu, kul 12 a.m. lebey lak tu. main naik floor 3 tukar bju sklh biru, turun pas2 naik bju coklat, turun then naik baju pj then turun naik blik bju batik, ce bygkan .. x ke membazir bju2 tersebut, dh r siap digosok dri rumah ag. err geram je rse, tpi sbr jelah kan =/ . pas2 bru lah ley tido, Ya Allah.. nak naik tangga 3 tingkat tu sakittt wooo, mlm tu tido r ngn kaki lenguh . ok, then riadah punyer part lak ! 
riadah kat padang , k fine, nak wt pe r ni, sume org dok main teka teki.. pas2 sir n ust suruh 'take over' *bunyi lebih kurg cmtu r, eja slh kott,haha, forget bout it* tau ark TO(take over) tu ap? korg kena meniarap ats rumput yg cantikk tuhh pas2 tngn letk ats kepala, haaa, cm nak jdi tentera je kan kan kan? lgi sekali maluu mak oii, dah r lelaki form lain sekeliling padang =_='..
pas byk ag r yg berlku cume mls nk tulis,, orientasi tu 2 hri je :) alhmdulillah :D  

                                                                      ~ END STORY~

(ya Allah , jagalah hati ini sebaik2nyer, aminn)




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • thun baru?
  • last minute plan :)
  • every new day is ..?
  • x de mood...
  • ok, dh tau..
  • result?? hurm 0_o
  • Segenggam Tabah :)
  • err, I luv u ! :)
  • renungan bersama :)
  • hey u! no smoking here .. 0_o

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^