Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
1st place segmen review blog by nurul atiqah :)
Saturday, December 29, 2012 • 5:12 PM • 5 comments

Assalamualaikum.... ^_^


hehe, kali mood happy sngt plus bersyukur sngt sebb bertuah ! acece, biarlah kan?~ hurm, aritu ad post psl segmen review blog tu kan? thats the first segmen masuk n first time jugak sebb menang 1st place. 
walaupun ianya just segmen review blog, but I like it muchhh! hehe, mcm menang loteri lah pulak, ish x baik x baik . rse cm nak melompat pun ad, haha, overkan?? biase, thats me. eh nak tau x, kalau korg first time jumpa saya, sumpaa  sy jdi org paling senyap kat dunia kot, sy mmng x pndai nak start perkenalan, shy shy cat gitu, mahu tapi malu la dikatakan kan? so, the real me is here, yes, in this alam maya adlh diri sy yg sebenar. if sy dah kenal rapat dgn korg , I'll be like gila-gila person n very2 different bile sy dgn strangers.. heheh. btw, thnx a lott tu nurul atiqah yee, 

ni antara entry dia tntg my blog :

Nombor bertuah sapa tuu ?
Hehe . 


Jom review blog dia di sini --> http://strawbericelupcoklat.blogspot.com.

Komen tentang blog awak :

- Header awak yang kemas + simple tu membuatkan atiqah rasa dicintai , hehe .
- Susunan sidebar yang kemas .

Hmm , tu je kot apa yang atiqah nak komen . Btw , tahniah !


terharu kan? hehe, oklah, yg penting thnx jugak utk korg sebab sudi lawat n follow my blog. pernah jugak lah patah semangat nak ber-blogging tu.. smpai nak dekat setahun tinggalkan blog ni, kesian dia, huhu.. tpi sekrg seems lebih semangt sebb follower semkin meningkat, alhamdulillah, plus entry korg yg menarik dan menghiburkan saya :), special thnx to all ..




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • Segmen Siapa Paling Jujur
  • Segmen Kami Buddyz Follow Back By Ilia Asya
  • 1st Segmen Blog Review By Nurul Atiqah
  • # wordless monday ^_^
  • part 2 : Kuantan , here I come !
  • kuantan , here I come !
  • salam .yes, this is me , :) . My full name is Ais...
  • - RaNdOM -
  • wordless saturday :)
  • Istanbul Aku Datang !

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^