Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
wordless saturday :)
Saturday, December 15, 2012 • 10:57 PM • 2 comments
                 
             *gmbr hiasan je
                                               

Salam ;) ,
haa, meleleh kot tgk burger bakar tu, perghhh mmng sedap r, finger lickin' goooood ;p .

oh ye, mlm ni dinner burger je, diet ? x de mknenye, burger tu lagi x berkhasiat ad lah .. dgn cik lemak , puan kalori n bla2.. haha. tdi mama tnye nk burger ke x? " x nak... kakk dh kenyanggg " then, tdi try yg my mum punye, sedaaaappp , rugi kali sejuta, *dush padan muke ! jual mahal lagi, kan kempunan.. ngeh2.. :3 .

ok, pagi tdi , " kanak2, meh pergi beli baju sekolah !! " , " oh, yeay!" haha. padahal sy beli sepasang je kutt. jimat. eh x de lah, yg thun lepas still ok. so mls lah.. lgi pun thun depn last sekolah dh kan? so membazir je, acecece, sejak bila jdi penjimatt nih ?? haha . ok, cukup. OMA (oh my Allah) ! sekejap je kan mase berlalu? dh nk hbis sekolah? cepatnyee, rse mcm bru belajr A B C je, ( haha, tu over sngt kan?? =.=') . fine, dh hbis beli segala bende alah tu., kite pergi makan yooo, haha, of coz, perut dh berOkestra dh niee. then, mkn la dekat kedai kt Banggol. Jgn tnye kt mne, mls nk mengajar geo hri ni. heheh.. hbis mkn tu, tetiba my ayh cabar adam suruh die lalu satu jalan kg ni yg kiri kanan kubur.. huish, meremang bulu roma eden >,< . then the reward is he can ask how much money he want. ek eleh , cam jutawann je kan? haha , x de lah, sebb my parents tau adam x kan terima thats cabaran , sebb tu berani tu >:) . saya? oh ye, simpang malaikat 44 , tawar la pape pun , sori no way ! cari penyakit nme nye tu.. k, akhirnya cik Adam kita x berani !


then, my ayh pun decide nak ronda2 tempat tu, sngtlah x de keje, so sepnjg perjln round2 kg tu,, kiri n kanan anda sepnjg 5km tu KUBUR je k? ada berani jln kaki seorang diri ?? ayah ckp tu kubur terbesar kat kelantan. err, x tau la betul ke x, hewhew ;D. k lah. end of story.

byebye ! senyum sokmo dehhh , :)





PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • Istanbul Aku Datang !
  • wordless Thursday :)
  • x de tajuk :p
  • Nak Jadi Baik Memang Lambat :)
  • duhai hati ..
  • jom kite senyum sikit :p
  • -untitled-
  • thun baru?
  • last minute plan :)
  • every new day is ..?

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^