Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
Istanbul Aku Datang !
Thursday, December 13, 2012 • 11:10 PM • 0 comments

Salam & hi again ! ok, tdi bru hbis tgk cite Istanbul Aku Datang , sweet + comel + komedi + romantik + mcm2 lg, best la jugak . Lain drpd yg lain . k, tu pendapat sy. org lain x tahu la kan? :). act dh lme nak tgk .. dh brpe hri ckp " mama, jap ag kite tgk I.A.D kay?? " pas2 x jdi, then ckp lg then x jdi smpai lah bbrpa hri, haha. akhirnya my mum geram sngt, dia tgk sorg2 semlm . kesian plak . huhu. oh yeah ! tadi bw kat Farah then ada something yg menrik minat , "how much ur blog??" haha, apa lgi, try r... then secara rasminye my blog worth RM 1,124.5 . haha, meh meh curi :p . 

* oh yes, sakit hati betul dgn lipas2 ni, mcm rumah dia je kan? huh ! x takut org betul .





PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • wordless Thursday :)
  • x de tajuk :p
  • Nak Jadi Baik Memang Lambat :)
  • duhai hati ..
  • jom kite senyum sikit :p
  • -untitled-
  • thun baru?
  • last minute plan :)
  • every new day is ..?
  • x de mood...

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^