Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
kuantan , here I come !
Thursday, December 20, 2012 • 11:49 PM • 0 comments

Assalamualaikum :D

ok, I'm now at kuantan ! jenjalan dgn family n menghabiskan sisa-sisa cuti . ceh, cam sedeh je ayt T_T . bru je sampai hri ni dan tdi gi ECM jap. pastu masuk parkson sebab teman mama beli baju adik jap . apa taknye, dia lupe bwk bju . pelik kan?? ok, act bukan lupa bwk bju, tpi tertinggal , err sme ke? x kot . pas2 while waiting tu , sy dan sepupu main2 tangkap gambar kat bahagian teddies . wow! tersngtlah geram thp ketinggian KLCC kot bila tgk sume bear2 yg comel2 n gebu ! grrr, geram rse . so, posing2 r jugak, jdi model teddy jap , HAHA. pastu tetiba je dtg akk yg kerja kat situ sambil ckp " dik, x bace ke kat depan tu x ley amik gambar ???" huh, =.=' sakit hti betul. x leh ke ckp lek lok tnpa ayt sindiran?? then, lain kali tolong tampal besar2 ye. but, dri tdi me and my cousin cri ayt " x leh amik gmbr" x jumpe la pulak. so bukan salah kita org kan? geram geram geram . fuhh , puas dah . sabo je lah tdi . pas2 dia puas hti lagi when my mum and I pergi kat satu bhgian teddy ni utk tgk2. my mum ckp dia asyik tgk je kite org . masalah besar sngt ke amik gambar kat situ??? bukan nye nak buat pape ke culik ke patung2 kat situ. haish. ok, lupekan je, boleh spoil the mood je kan? . so, esk kita org akn gi Gambang Water Park pulak ! insyaAllah .. harap2 lah x hujan kan? klu x boleh beku dah , hehe over tu :p. silap2 hari bulan jdi frozen food . oklah, dah lewat la pulak nih, hehe . bye . end.

p/s ; hubungan dengan manusia sangatlah penting dan bahaya lagi drpd hubungan dgn Allah :)
        -waAllahualam-




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • salam .yes, this is me , :) . My full name is Ais...
  • - RaNdOM -
  • wordless saturday :)
  • Istanbul Aku Datang !
  • wordless Thursday :)
  • x de tajuk :p
  • Nak Jadi Baik Memang Lambat :)
  • duhai hati ..
  • jom kite senyum sikit :p
  • -untitled-

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^