Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
part 2 : Kuantan , here I come !
Saturday, December 22, 2012 • 7:44 AM • 2 comments

Assalamualaikum :) . oh ok, post yg lepas dah ckp kan nk gi gambang? so, here it is ! gambar ni bukan amik sendiri ye, ini adlh sumbangan dri mr. google kita . act, bukannyer first time bru pergi, but dah third or forth kot? haha. permainan kat situ x berubah pon, cuma HARGA je yg berubah , tak silap harga dulu about RM19 something, tpi sekrg dah RM24.90 ( erm x ingat pulak 90 sen ke 50 sen ) huhu. so, before kita org gi kat water park tu , kita org gi kat active park dulu, haha. my mum , me and my cousin and not forget my brother .. naik ATV ! best la jugak, but litar dia kecik sngt. oh x tau ATV tu apa? ni gambar hiasan :)


woaaah, ganas tak ? ganas tak? haha. tapi rsenyer sy main tak adalah sampai tinggal dua tayar cam nak terbang tuh, hehe . but then it fun la jugak . next, jealous tgk adik main target shooting , so I want too. tapi sngtlah tidak best for me sebb tak ada focus point macam m16. m16 lagiii juta juta best . ok end of story for active park. jom ! gi main air pulak !


ok, this is the first thing yg kita org terjah dulu bila sampai .. sebab yg ni paling dekat . Lols. yg ni macam ala ala hawaiii beach  . ceh, lebih lebih la pulak kan? :p . tapi kat sini x adalah org menari2 camtu . ok part yg paling best bile bunyi *siren* , maksudnya ombak nak datang ! oh yeah ! so, sekali lai me and my cousin , haha biase ... kita org akn sentiasa berkepit jeee . kita org gi kat belah yg ombak kuat means dalam. actually kita org pergi kat tmpat medium je, but adlh spe enth my cousin ckp , dia tertolak kita org kat belah yg lagi dalam, boleh kata zon bahaya r . OMA ! macam mana boleh jdi cm tu!! mcm nghtmare je, lagi teruk kot ! apa taknya when my pelampung tu keep going toward yg dalam dan makin dekat dengan tali merah yg timbul ats air tu. Grrrr. this time rse cam nak jerit je !!! tapi, okay, rilek dulu, feel calm dulu. then kite org makin jauh dari org ramai, .. MAMA ! I feel like crying pon ada kat sini, dah la x pandai berenang :'( . klau tenggelam kat situ , boleh jdi arwah dah .. T_T . pastu kita org je ada kat kwsn tu mcm org yg tersesat kat laut . ok fine, actually lifeguard ada je kat cocoa beach tu , dua org, tapi yang sakit jiwa raganya when that two people wat ignore je ! bukan nye nak tolong tarikkan pelampung tu ke tmpat yg lebih cetek. my cousin feeling to cry dah , saya? still calm plus geram dgn lifeguard yg ada kat situ . yg sorg tu sengih cam kerang busuk adalah lah , yg  sorg lagi tu sibuk suruh kita org berenang ! please , saya x pandai berenang ok??!! huh, menceritakan balik ni pun buat geram . lama jugak lah kita org kat situ sampai ombak x de. last2 my ayah jugak lah yg jadi saver. lepas tu mmng x nak dah tengok muka 2 org tu, wat sakit hati je . x yah kerja r weyh ! so, sorilah sngt ye sebab mendengar cite plus marah2 nie , huhu. so lepas lik tu , petang tu gi ECm sekali lagi then tgk cite Jack Reacher pulak . semlm tu tgk CZ12 . mmng pergh best ! x rugi kot. CZ12 tu Jackie Chan and Jack Reacher tu Tom Cruise . mmng best tgk dia org wat skill. 
          

              




# minta maaf lah ye kalau terkasar bahasa ke apa ke ... and all of the pic ni dari cik google k . 




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • kuantan , here I come !
  • salam .yes, this is me , :) . My full name is Ais...
  • - RaNdOM -
  • wordless saturday :)
  • Istanbul Aku Datang !
  • wordless Thursday :)
  • x de tajuk :p
  • Nak Jadi Baik Memang Lambat :)
  • duhai hati ..
  • jom kite senyum sikit :p

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^