Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
- RaNdOM -
Wednesday, December 19, 2012 • 5:09 PM • 0 comments
assalamualaikum :)


hurm, x sedar lah pula dah lima hari x update, huhu . x de mase . ok, alasan yg dh basi . oh ye, tajuk pula kali ni x tau nak letak apa sebab macam-macam nak ckp hri ni . cewahh =.=' . ok, hri tu pergi tuisyen , then belajar lah bio . tchr pun ckp pasal vitamin C . lepas tu x tau macam mana , tiba2 termasuk bab pasal collagen, suntikan n seangkatan dgn diaorg tu la. rupe2nya, org yg selalu botox, suntik n so on tu dia letak , ......err, ap eh name dia ? sori x ingat >,< . yg penting bahan yg dia org suntik tu adalah utk mengeraskan protein2 kat dlm sel tu, thats why muke jdi tegang gituu . tpi kalau overdose, boleh menyebabkan kekejangan . huh, bhaya tu ! ok, next story , kat tuisyen jugak , waktu tu kelas fizik (oh yeah ! my faz subject tuuu :p ) tunggu punye tunggu rupe2nya cg x dtg , oh yeah ! haha, xde maknenya x de kelas, of coz ad cikgu lain yg ganti. ok, cg tu laki and muda , plus hensem jugak , kehkehkeh , (gatal eh) . actually, cg tu sebenarnya dia ajar addmath & chemist . so dia terpakse jugak ganti cg nasuha. then dia kasi lah handout, yg sakit hati nye T_____T , soklan fizik mnelah sy sukeeee + x faham sngt ! biase cg nasuha buat sme2 dekat whiteboard, ni kena wt seniri . huh, dah habis perah otak r nih. but dpt la jugak kan buat some question tu . pas2 cg laki tu senyapppp je sampai tinggal 15 minit lg nk habis kelas . Cg tu x ngajar langsung . sy ni plak dah mcm cacing kepanasan dah . rasa cam nak jerit pun ad, hehe, tekanan sebb fizik . then tgk student lain senyap je, apa lgi , " Cg ! Jom kite bincang..." (muke kesian nak habis dh nie) haha. then brulah dia tulis kt whiteboard . fuhhh, rse cam tenang je jiwa lepas tu . 

oh ye, korg suka x jilat kat pelekat surat tu?? klu ye , berhenti buat lagi ! sebab sngtlah bahaya ! ada beberapa kisah benar ni yg mne sorg ni suka sngt klu hntr surat ke apa, dia jilat kat pelekat surat tu, pastu suatu hri tu lidah diah cam ad ketulan bengkak yg semakin membesar smpai lah satu thp dia sakit dan pergi hospital. doktor tu cam nak keluarkan ketulan tu lah. korg rse apa? rupa-rupanya, sangatlah terkejut bila mana anak lipas yg dikeluarkan ! Grrrr >__< . kalau korg nak tahu, kat kilang surat tu or dlm kotak besar yg ad surat tu , penuh dengan telur lipas . so telur lipas tu boleh membesar even kat dlm lidah korg, dgr mcm pelik kan? tpi tu yg berlaku kat luar negara. ~ end of story ~




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • wordless saturday :)
  • Istanbul Aku Datang !
  • wordless Thursday :)
  • x de tajuk :p
  • Nak Jadi Baik Memang Lambat :)
  • duhai hati ..
  • jom kite senyum sikit :p
  • -untitled-
  • thun baru?
  • last minute plan :)

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^