Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
Segmen Kami Buddyz Follow Back By Ilia Asya
Saturday, December 29, 2012 • 10:54 AM • 1 comments


Assalamualaikum :)



ok, segmen lagi? haha, sje, bosan + x de idea nk bt entry ap, hurm, idea dh kering kontang tang dah ! btw, segmen ni cam besttt je, * ko, sume best =____=' * seyes, mcm best + menarik, x tipu kay :D . ok, syarat2 segmen ni ialah, jeng3 >>

Syarat-II Penyertaan ::

Warganegara Malaysia
Lelaki , Perempuan , Pondan , Pakcik , Makcik 
Semua peringkat umur

List To Do ::

Follow Twitter Ilia Asya . *bagi yg ade twitter*
Click here (tunggu sampai habis loading taw . JUJUR ! Allah tahu sayang..)

How To Join ::

Buat satu entry bertajuk Segmen Kami Buddyz Follow Back By Ilia Asya
Copy code banner yang diberikan and paste dlm HTML side then backlink-kan ke entry ini .
Tag seramai mungkin . *ade hadiah untuk top tagger*
Dah siap ? PUBLISH and hantar ke ruangan comment . cbox ? go to hell ! :p *kejam*

Hadiah Hanya Untuk ::

Peserta pertama yang join
Top refferal
Entry yang menarik
Tag terbanyak
Random.org *tulis di kertas n cabut* oh sgt kuno nampaknye ~

Senarai Hadiah ::

Peserta pertama yang join - header mcm ilia , cursor nama , banner , review blog
Top refferal - header mcm ilia , cursor nama , review blog
Entry yang menarik - header mcm ilia , cursor nama , review blog
Tag terbanyak - top up RM5 , review blog
Random.org - cursor nama 5x 

Segmen ni berlangsung pd 28/12/12 ---> 11/1/13 *2 minggu sahaja*
* Pemenang akan diumumkan pd 12/1/13 *InsyaAllah*

nota kaki : maaf hadiah xseberapa . ilia still bersekolah .
nak yg grand ? tunggu nanti ilia dh keje .. :)

So ? Apa tunggu lagi?
JOM Join !




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • 1st Segmen Blog Review By Nurul Atiqah
  • # wordless monday ^_^
  • part 2 : Kuantan , here I come !
  • kuantan , here I come !
  • salam .yes, this is me , :) . My full name is Ais...
  • - RaNdOM -
  • wordless saturday :)
  • Istanbul Aku Datang !
  • wordless Thursday :)
  • x de tajuk :p

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^