Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
Segmen Siapa Paling Jujur
Saturday, December 29, 2012 • 4:13 PM • 0 comments

Assalamualaikum


aha ! kali join segmen siapa paling jujur pulakk, sounds great ! oh yeah, x sabar dah nie nak jawab soklan2 yg cepumas maybe? haha. oh , ye, minta maaf la pada siapa yg boring gler kot , asal gk entry sy je, pasal segmen tu la ni la , blablabla. ok , dah2, berhenti merepek2 ni, ish ! back to normal, ( mcm sy ni abnormal je , bhahaha ) jom kita jawab soklannye yaww !

1 . apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang :

o-mai-mai..., rase macam nak cekik je budak tu, haha, tapi x leh la kan, nnti x pasal dpt check in kat   penjara,   free of charge plak tu,.. :p, btw, sy akan menjengilkan mata besar kat dia , pas2 acah2 nak cubit dia, biar dia nangis, haha, * evil laugh* jht kott, yg penting, misinya budk tu mesti nangis ! >=)

2. pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar :

haha, of coz pernah, spe x pernh kentut angkt kening?? haha, confirm x kan? err, tpi klu x kentut tu cepat2 lah gi hospital eh, ok, mmng sy pernh kentut+bunyi kuat gitu, siap pakej beb! nasib x bau je ~ waktu tu x rmai org pun , duk dgn besties je, cite ape ntah, pas2 gelak2, tiba2, potttt, apa lg, dia pndg sy sy pndg dia, n dia gelak, hahaha, malu thp pling ats dah nie, bukan setakat seinci tebal, berinci2... fuhh, nsib dia biase je ! ^_^

3. pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan :

erk, pernah2, haha, waktu org tu terpndg cepat2 cover., buat dunno jerk ! , * x rse bersalah lngsg kan?*

4.bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa :

menangis? bru mlm tdi , sebab bce buku novel cinta, bhahahaha, tangkap leleh tuuu :b . dah try dah tahan, still x ley ! sedeh gler  kott ! menangis bagai nak rak, (rak pun rsenye klu nangis x feeling gitu :p)

5.mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you :

hurm, pendek( =______=') V , hoho, lalu je kat mne2 blok kat sklh rndh dulu, budak2 ckp " pengawas pendek dah dtg " , sakit hti tul, btw, dah tinggi eh sekrg ! haha, 157cm :D , oh ye, lgi satu , dia org ejek gajah or bhse omputihnya ; elephant . hurm x tau kenapa sebb berat sy waktu tu antra 38-40 je , cekeding camtu pon dai org nak pnggil gajah kan? haha, teringat time dlm kelas, klu ad je esei yg cikgu suruh bce kuat2 dlm kelas pas2 ad perktaan 'gajah' mesti satu kelas tgk saya . mcm alien je .

6. berapa berat badan you sekarang :

"awww, soklan nie", haha, x tau kenapa ramai pompuan tkut dgr org tnye berat bpe, hurm berat sy 42kg . ringankan? actually nak tmbh lagi!!! "gila ke ap dia ni?? dah ok tu " , xde mknenye ok, kurus kering cm nie!cam cicak kubing je ! (heheh.. gurau)

7. ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa :

makan of coz !!!!!!!! tu je, rsenye, x pon , gi borak2 dgn kwn pastu gelak2, dia org pun pndg pelik ada, x kelakar pun sy nak gelak, lols. pas2, bukak tenet, crik resepi ke, ape ke. haha. yg penting x sampai thp nk tikam org la.. *kejam tu*

8. matapelajaran paling k.o masa sekolah :

oh yeah! suke sngt sngt dgn soklan nie, biar satu dunia tau that subject is FIZIK !!! pening pale nk bljr, asal time fizik je, waktu tu lah syaitan durjana tu dok menggayut kat bulu mata sy yg cntik ni , huhu. seyes, x ley stay lama sebb tiba2 je zZzzzZZzzz . I think p'puan x perlu bljr nie, hoho, ni utk laki je sesuai . p'puan duk dapur je masak , bhahaha.

9. adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you .  ceritakan :

pernah2, tpi bukan kat blok akademik, kat asrama je lah, just bertekak mulut, tpi ayt masing2 power, sepower ali cafe kot, huh, pedasss habis! tpi tu yg first n last . x nak dah, x baik, hehehe... nsib x main tarik2 rambut , klu tak... gugur hbis rambutku yg cun melecun nie, huhu*simpang malaikat 44*

10 .orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) :

ad, sorg tu. senior setahun . waktu tu darjah 4-6 still suka kat dia, huihuihui.. @_@ 

11.you pertama kali couple masa umur berapa :

darjah 5@6, x hinget r.. tpi time tu actually x tau pon couple tu ap, kihkihkih, mknenye x serious pun.

12. berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila :

hurm, ini jujur demi Allah, klu couple yg serius walaupun cinta monyet tu x pernh, yg waktu drjh5@6 tu bpe minggu je, hehe, 

13. last you putus sebab apa :

lost contact plus ditipu, sobs sobs.. T_T

14. adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa :

waktu kecik2 dulu, pernah, degil nak mati, haha, tpi dia x nangis r depan sy, I'm just guessing, hehe

15. bila dok sorang sorang , ape mesti you buat :

berangan ala-ala mat jenin, haha, x pon, tidor je lah.... ^_^ ( biar cepat tumbesaran)

16. keputusan upsr you :

alhamdulillah.... 5A

17. you nak kawen masa umur berapa dan kenapa :

hurm, 23@24 kot, hehe, actually dulu ingat nak 25 tpi rse cm tua sngt lah pulak, so dah tolak setahun, hehe
kahwin cepat2, elak maksiat. doakan dpt jodoh yg terbaik eh ! I pray 4 u all tooo <3

18. you selalu berangan tentang ape :

berangan nak ada hotel sendiri , hehe, yg 5 star punye. pastu ada pakwe hensem menarik tertarik mmng DABOMMM!! haha

19. perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you :

examination..., hehe, maleh nak bce buku, ish3 =___=*

20. perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you :

ape eh? x ingt lah, seyess, sori :(  [sebb rsenye perkra yg pling I suka berlaku lebih sekali]

21. blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia :

FATIN LIYANA ! sebb bile bce entry die, tenang je hati, pastu gelak2, hehe :D

22. sesuatu yang you tak suka bila blogwalking :

owner blog suruh tekan something yg rupe2nye heartbeat ke churchurp ke nuffnang ke, actually x kisah pon nak tekan kan utk dia org but jangan la tipu k, terus terang je, i like ~ pas2 lagi satu x suke bile dia loadinggggg lame2, memberi tekanan kpd jiwa dan mental k.

23. mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook :

masa form 1 rsenye, x pon darjah enam, gitu r. sebb jeles bila semua org ckp psl fb masing2, haha. apa lagi, sign up terusss, huhu.

24. you selalu bangun tidur pukul berapa :

depends, mata nie pandai sikit, time cuti tau2 je nak bgun kul 6 lebih.. tpi klu time sekolah ... 5.00 kena bgun dah.. sob sob . ( duk asrama gini lahh)

25. kritikan terhadap blog saya :

blog awk tersngtlahhhhhh comel, lebih lebih lagi header tu, pastu etry yg best ! *thumbs up* :D


FUHH .  RSE CAM JAWAB SOKLAN EXAM JE... HEHE, TPI YG NI SENG LAGI LA :D
YG PENTING SUME KAT ATS TU JUJUR KAY :)
X BAIK TIPU, ALLAH MARAH !!



                                                                                                                      kbai,,
_AISYAH_COMEL ;p



PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • Segmen Kami Buddyz Follow Back By Ilia Asya
  • 1st Segmen Blog Review By Nurul Atiqah
  • # wordless monday ^_^
  • part 2 : Kuantan , here I come !
  • kuantan , here I come !
  • salam .yes, this is me , :) . My full name is Ais...
  • - RaNdOM -
  • wordless saturday :)
  • Istanbul Aku Datang !
  • wordless Thursday :)

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^