Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
# wordless monday ^_^
Monday, December 24, 2012 • 6:49 PM • 1 comments


Jujur Lebih Baik ?



salam, meets again, ahaks, mcm la sy ni famous mengalahkan doraemon ?? bhahahaha . kay, lupekan , fullstop . aih ? belum cite pape dah fullstop ? tu fullstop utk segmen syok sendiri eh . back to the title today, (acece cam nak mengajar pulak , lols)   
  
jujur lebih baik? . ok, so apa pendapat awak awak semua? wahhh lembutnya bahasa.. lagi lembut gigi dari lidah nih :p . x tau kenapa tetiba je terfikir nak post pasal ni . hurm , banyak betul lah kan belok2 sebelum straight to the point ?? . ok first cuba korg baca situasi ni :

# situasi >>

Dora    :   eh , lemon cube - try - test lauk saya masak ni?? camne? 
               awk rasa lah dulu baru saya :)
Lemon :   oh , ok ! * merasa* >,< ( uihhh masinnye....!!) 
               eh dora , sedaplah ! pandai awk masak ! 
Dora    :   laa betul ke ni???? : D awk makan lah, sampai habiss,, x pe , !! 
               * sambil kenyit2 mata
Lemon :  (erk ) eh , x pe lah awk makan lah , saya dah kenyang .
Dora    :  ala, sampai hati awk kan?? makan lah, bukan selau saya masak nie.. 

ok, so camne pandangan korg ? sepatutnya cakap lah baik2 , " eh , awk sedap dah ni cume sy rse lagi baik kalau awk kurangkan garam :) " . insyaAllah, dia akn terima sebaiknya .. dan kita pon kena lah buka hati supaya dapat terima pendapat org dengan senang sebb nnti kalau dia x beri pendapat , sampai bila- bila kita x tahu kebenaran kan? macam situasi kat ats tu, kutnye nnti dora masak guna resepi yg sama utk lemon lain kali nnti , x ke naye ke lemon tu kena makan for the second time? at least klu dia jujur, mungkin seseorg tu akn berubah ke arh lebih baik kan ? atau dia org dapat baiki kesilapan tu... so, pengajarannya hari ini adalah kejujuran sngt lah penting demi kebenaran ! cewahhh :) . oklah sampai sini je :)





PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • part 2 : Kuantan , here I come !
  • kuantan , here I come !
  • salam .yes, this is me , :) . My full name is Ais...
  • - RaNdOM -
  • wordless saturday :)
  • Istanbul Aku Datang !
  • wordless Thursday :)
  • x de tajuk :p
  • Nak Jadi Baik Memang Lambat :)
  • duhai hati ..

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^