Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
wordless Thursday :)
Thursday, December 13, 2012 • 4:09 PM • 0 comments
hye ! and salam to :)

wow ! seyes x tau nak ckp ap, =.=* . lme btul ignorekan blog ni, bhahaha, mls kot nk updated . k, fine, ayt sme je dgr asl post bru, lme x update n bla bla... ape x nyer, duk asrama,. mne ad wifi  ?? !! mse pon x de, n sedar x sedar, thun depan spm? GULP!! cepat kan waktu berlalu?
rse cm sekejap sngt... (ayt yg selalu dgr) haha. my mum pulak asyik ckp sal khwin, sikit2 kahwin, adoii lmbt lgi kan?, ni sah dah berjangkit dgn zatil, heheh.. hri tu gi tgk rumah yg tgh renovate, then my mum say " kak, nnti kt sini tmpt akk bersanding n bla bla.. faezah pon boleh jugk klu nak bersanding kat sini :D " haha, amik kau! sepupu2 sekli terkena, haha :p . ni ha, x tau angin taufan mne yg dtg tetibe rajin nak edit blog layout n nk wt post, haha, hrp2 bertahan lah yerk ! 
                             
                                                                          ******
k, ni part yg nak membebel sikit, spe rse x thn nk bce, boleh cepat2 klik 'x' , haha , jht . memang pon =.=' . hri tu ad lah bukk fb n ad sorg hamba Allah ni, dia comment r kat stu status org, " peraturan utk dilanggar " what???! dia ingat ni ap? permainan? cm main kahwin2 or masak2?
sorilah bro, klu x nak ikut peraturan , x yah ikut terus suruhan Allah kan? senang . titik, ni suke suki je, people make rules for good reason k ! bukannye org 'nerd' or 'baik' or whatever je yg follow rules, but tu pnting ! thats show ourself, who u are?. geram rse, susah sngt ke nk ikut?? but fine, pls.. don't think tht lnggr peraturan is FUN, no. absolutely not ok? :) kadang2 , kita x sedar yg kita buat sesuatu tu m'nyebbkn ramai org susah . pls, jgn susahkan org, nnti Allah susahkan kita plak in future. k, fine dah lega.. fuhh (n_n), terima ksih krna sudi m'bca bebelan ni, haha. 


oh ye. ad my classmate tuh ckp yg i'm very different in this social network than in school . haha, act, this is me. cume klu bru kenal tu, sorilah ye, shy shy cat lagi, haha . k, bye



PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • x de tajuk :p
  • Nak Jadi Baik Memang Lambat :)
  • duhai hati ..
  • jom kite senyum sikit :p
  • -untitled-
  • thun baru?
  • last minute plan :)
  • every new day is ..?
  • x de mood...
  • ok, dh tau..

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^