Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
ZyraRoxx's Blogbuster
Sunday, December 30, 2012 • 4:50 PM • 17 comments

Assalamualaikum korg ! 
 [ jawab jgn x jwb kay, dosa nnti :) ]

yeahhh, segmen lagi !! *claps* haha, x de lah , ingt maleh dah nak join pape, al-maklumlah kan, .. nun jauh disana *pakwe* dah panggil, melambai2 siap, kehkeh.. eh , jgn pikir pelik pulak na,. *pakwe* tu sekolah kay ! hurm, esk nak blik asrama dah, sobs sobs T_T . sabar je lah kan?? tpi insyaAllah, klu ad peluang nak update , adelah, klu x tu,,, tuttttt * terputus talian* . eh, meh la join eh? *mata kelip2, bajet comel =,=' *
mmng x rugi, sebb blog owner punye segmen ni, gempaxxx, rock rock gitu, yeyeh! huhu :D .so, klu nak join , meh la, tekan gambar yg super duper ohsemmmm tu ok? done. 






PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • 1st place segmen review blog by nurul atiqah :)
  • Segmen Siapa Paling Jujur
  • Segmen Kami Buddyz Follow Back By Ilia Asya
  • 1st Segmen Blog Review By Nurul Atiqah
  • # wordless monday ^_^
  • part 2 : Kuantan , here I come !
  • kuantan , here I come !
  • salam .yes, this is me , :) . My full name is Ais...
  • - RaNdOM -
  • wordless saturday :)

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^