Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
korang , soriiiii sngt :'(
Tuesday, January 1, 2013 • 4:13 PM • 2 comments
Assalamualaikum

salam, korang :) ! aisyah nak minta maaf sngt2 tau , sebb  mungkin  mmng akan lambat sngt kot nak follow n visit blog korg blik, tpi insyaAllah, aisyah akan lawat jugak blog korg, tpi, tinggalkan kat comment box tau, senang sikit , klu kat shoutbox ,takut x perasan . ni pun dapat on9 pakai broadband, so lmbt la utk n follow back .. sori tau.. pianne.. *acece , bhse korea plak* . 

btw, korg nak tau x, first2 datang maktab semalam dapat malu... apa x nya, lepas lapor diri kat pondok pengawal, sy termasuk kereta org lain, smpai owner kete tu tegur, *dosh* malu sngt =___=' .
k lah, x ley lame2, kawan punye broadband nih, hihi, sori tau ..



PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • ZyraRoxx's Blogbuster
  • 1st place segmen review blog by nurul atiqah :)
  • Segmen Siapa Paling Jujur
  • Segmen Kami Buddyz Follow Back By Ilia Asya
  • 1st Segmen Blog Review By Nurul Atiqah
  • # wordless monday ^_^
  • part 2 : Kuantan , here I come !
  • kuantan , here I come !
  • salam .yes, this is me , :) . My full name is Ais...
  • - RaNdOM -

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^