Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
" Rojak " :p
Friday, January 25, 2013 • 8:28 PM • 0 comments
                                                      

Assalamualaikum :D ,

comel kan baby tu? tenang je jiwa tgk, heheh, k, bukan nak cakap pasal baby tu, but pasal bende2 lain . oh ye, bukan pasal rojak jugak ye, mentang2 tajuk entry rojak, bhahaha . mksud nye macam2 cerita lah :) . k, first sekali nak tanya korang ni, mana hadiah eden ha ? * ahah, jangan terkejut weyh, nnti pape , salah saya pulak * act , tu gimik nak cite pasal bufday, k tau gimik x jadi =..= , LOLS for me . hurm, birthday sy hri tu 13 Jan 13 , cantekk kan tarikh? haha, jgn jeles ye :p . k , this year is the last year kot smbut birhtday dgn kawan2 , sob sob :'( . yg bestnye, my beloved frens ni wt surprise, best sngt ! terharu ! dia org tempah pizza, so sweeet kan? pas2 tmbh2 plak dgn my old classmate boy, tpi x sume la, lebih kepada lotus kot, dia org call tepat kul 12 mlm , but waktu tu sy x de, haha, nak lari dri beloved frens tu, haha, lwak btul.. then 12.03 mlm msuk bilik, pas2 budak2 ni ckap la, tdi ** call, so cam pelik lah kan? wat pe nak call mlm2 ni, time tgh sambut birthday dgn kwn2 pulak, tpi just call back la kan , tkut urgent.. so yg ** pun ckp,"  aisyah, kertas kerja dah siap?? esk nak ye, " , mak aii! terkezut kucing sy , hari tu ckp nak next weeks, tetiba esk, waktu tu otak asyik fikir kat qistina, if she had done or not kan.. sebb dia s/u . then ckp psl kerja kerja , tetiba ** ckp " happy bufday " , yg sy ni pun cm blur + x percaya sebb dok pikir paper work tu , lols. then rupe2nya, its just a gimik lah.. fuhh lega kot, but sure, terharu kat korg2 sume, hehe ^_^ . 

ok, ni part yg luahan hati pulak, antara kawan dan amanah? apa yg korg pilih? susah kan? amanah means ada kaitan dgn Allah, so of coz utamakan amanah right? sakit hati sngt bila org mengata kita kat belakang, k nak tnya, sapa suke pengawas or a.k.a Lembaga Disiplin Pelajar?? konfem x de, klu ada pun boleh bilang dgn jri kaki je, sngt lah susah bile nak tegur korg tau tak? rse serba salah tu lebih tinggi dri KLCC tau x? yelah, kita kan kawan, tkut lah klu menjejaskan persahabatan. but nak korg tau yg I love u all so much, . cuma time kena jlnkan tugas sy mmng lain, absolutely a different person. muke x yah cakap r, senyum pon tak, haha. tpi sedey r jugak when some people tu tulis kat whieboard LDP as Lemak Di Pipi.. but, x pe, sy reda je, I'll choose to be LDP, so its ok. :') . 

actually malas sngt nak update blog nie, but kena jugak, sebb bukan selalu dapat online , ni pun sebb blik bermalam... hehe, oklah, rse cm bosan gilerr  kot klu bce blik apa yg sy tulis ni, but biarkan je, ngee~

bye &  wassalam ...
[jwb jgn x jwb ye , nnti dosa :) ]




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • korang , soriiiii sngt :'(
  • ZyraRoxx's Blogbuster
  • 1st place segmen review blog by nurul atiqah :)
  • Segmen Siapa Paling Jujur
  • Segmen Kami Buddyz Follow Back By Ilia Asya
  • 1st Segmen Blog Review By Nurul Atiqah
  • # wordless monday ^_^
  • part 2 : Kuantan , here I come !
  • kuantan , here I come !
  • salam .yes, this is me , :) . My full name is Ais...

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^