Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
Doa Cantik dalam & luar :)
Friday, December 13, 2013 • 11:31 PM • 0 comments

Assalamulaikum :)

tadi, blogwaking sekejap walaupun hakikatnya, adakah blog ad kaki utk berjalan? k, fine tak lawak . -__-
hmmm, entah hape lah si aisyah ni kan? ahah, gelak sendiri. tadi best tengok maharaja lawak mega. bolehla exercise muka jap :) . k , fine, benda ni tak ada kaitan langsung dengan tajuk di ats. tetiba jumpe something menarik utk disharekan utk diri saya sendiri sebagai simpanan dan korang yg tgh bce? * ada ke? * ni doa :
insyaAllah, boleh amalkan ^_^



hahh, untuk tumbesaran yg baik dan sihat , klik gambar tu ok? ni step-step dia :

  1. Baca Ayat 4 Surah Yusuf diikuti dengan ayat 39 Surah Thahaa (yang dalam kotak sahaja) sebanyak 3 kali
  2. Kemudian, tiup ke kedua tapak tangan dan raup ke muka.
  3. Buat selepas selesai solat fardhu.

ok tu je . sy dapat nih dari SINI  . 

WaAllahu'alam.





PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • huh, adik... -_-'
  • # wordless Thursday .
  • wahhhh, awesome giveaway @_@
  • 16 fakta menarik tentang bayi ! ^^
  • # Doa
  • sungguh , diri ini rindukannya :')
  • ok, sy dah cerai :')
  • " Rojak " :p
  • korang , soriiiii sngt :'(
  • ZyraRoxx's Blogbuster

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^