Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
ok, sy dah cerai :')
Wednesday, December 4, 2013 • 5:31 PM • 0 comments
Assalamualaikum :) ( jwb jgn x jwb k :D )

dengan ini saya nak declare bhawasanya , sy telah bercerai dgn En. SPM , yeah! haha, org mesti sedih sbb cerai kan? saya ? happy , hua hua hua , * mcm kejam je bunyi . tapi, yg pling sedih , no more school life , no more hostels, arghhh, bru rse sedih, tu la , time org sedih kat sekolah , sy dok senyum je, skrg bru rse , amik kau ! sori ye, fyi, sy lmbt sikit stimulated klu bab2 feeling nih, heheh.. and ada jgk perkara yg menakutkan sy . highland tower? ohh tidak yg tu ! sy takut utk hadapi dunia luar, doakan saya :') moga2 sy x terpengaruh okeh? k lah, kena pergi dah ni. bye, wassalam .



PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • " Rojak " :p
  • korang , soriiiii sngt :'(
  • ZyraRoxx's Blogbuster
  • 1st place segmen review blog by nurul atiqah :)
  • Segmen Siapa Paling Jujur
  • Segmen Kami Buddyz Follow Back By Ilia Asya
  • 1st Segmen Blog Review By Nurul Atiqah
  • # wordless monday ^_^
  • part 2 : Kuantan , here I come !
  • kuantan , here I come !

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^