Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
# wordless Thursday .
Thursday, December 12, 2013 • 7:22 AM • 0 comments

Assalamualaikum ,

err, k, tjuk pun dah wordless , so its mean I don't know what to write but diri ini tersgtlah nak update blog, hehe ;) . ( abaikan kalau tercampur bahasa , heheh ) . But, yeah! I like the words above ! Don't get confuse between my personality and my attitude , MY PERSONALITY is who I am , My ATTITUDE depends on who you are . betul lah kan? klu kite seorang yg pendiam tiba2 jumpa seorang yg byk ckp, tetibe kite pun byk ckp kan? , and kalau org tu polite je dgn kite, then kite pun mcm tu lah kan? so. sesiapa yg mengenali diri saya , harap fahamlah. hehe. but sebenarnya x byk beza pun kot, ecspecially kalau kita rapat dengan orang tu, kita akan jadi diri kita yang sebenarnya :) . ermmm, Its done here . K bye! Semoga Allah rahmati kalian dan saya . aminnn :D



PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • wahhhh, awesome giveaway @_@
  • 16 fakta menarik tentang bayi ! ^^
  • # Doa
  • sungguh , diri ini rindukannya :')
  • ok, sy dah cerai :')
  • " Rojak " :p
  • korang , soriiiii sngt :'(
  • ZyraRoxx's Blogbuster
  • 1st place segmen review blog by nurul atiqah :)
  • Segmen Siapa Paling Jujur

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^