Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
hargailah mata anda ;)
Saturday, January 4, 2014 • 11:19 PM • 0 comments

Assalamualaikum :)

eh , benda ni? tetiba je pasal mata? haha. actually, tadi ada lawat kakak sepupu kat hospital . kesian dia. mata kena tutup . gelap kot dunia . haish... mesti pressure sangat kan? Allah, jgn uji saya macam tu, I'm not strong enough .seksa kot tengok kena tutup mata . pastu nanti kena cuci mata lagi.. pedihh wooo :'( . eh , lupa nak ckp, kakak sepupu tu mata dia masuk serbuk sabun basuh bju wei.. serbuk k! pedihh. huh. klah . pengajarannya , hargailah mata anda dan bersyukurlah nikmat yg paling besar nih.. even anda rabun , anda lagi bertuah dari org yg buta sebab diaorg  langsung x dapat lihat kan? so what? say Alhamdulillah... :D .


p/s : pening + serabut betul buat preparation nak gi kptm tuhh. x de pengalaman . klah bye.



PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • for the boy :)
  • hai KPTM KL, be nice to me ^^
  • please? perlu ke?
  • Giveaway Akhir Tahun by Cik Hawa
  • Movie review :D
  • December Giveaway by Fatin Diana :)
  • Resepi : Tiramisu ;)
  • *speechless*
  • Sahabat .
  • Doa Cantik dalam & luar :)

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^