Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
Hari-hari mencabar :D
Monday, January 13, 2014 • 10:00 AM • 0 comments


Assalamualaikum :)

wahh, tajuk , dramatik sungguh ! mencabar? tpi ada muka senyum , haha, pelik lah sorang nie. yes, I'm weirdo. oh ye , ni nak cerita lah pasal pendaftaran kat KPTM KL tuh.. 

pagi pendaftran :

sibuk text kwn2 , tnye kat mne la sbb nak daftar sama2.. haha, x leh berdikari langsung ! x berkembang! apakan daya.. hehe. then dah daftar tu... harap2 la sme rumah.. tgk2 sy x sme dgn alia n ami sbb saya terputus daftar dgn diaorg sbb skli dgn yiana. then, dipendekkan cerita , warden ckp budak2 CAT-ACCA kena duk satu level ., so x yah ikut no rumah yg daftar tdi, so ? apa lagi, zooooommm .. terus pi cri bilik utk sme2 duduk . haha. last.. satu rumah tu 7 org budak kopu, 3 org budak mrsm lain. amik kau ! haha. x berkembang lngsg! . x pe, actually klu sama lgi senang , at least kita dah kenal org camtu kn? x de lah bahaya sngt... hik hik. hbis dh cerita psl asrama.

Orientasi 3 hri :

alhamdulillah, Allah makbulkn doa sy... sebb orientasi hanya 3 hari ! *tepuk tgn dgn penuh smngt jitu* haha . malas lah nk orientasi lama2.. ponat ko tau? ponat bangat! pepagi yg celik  buta kena bgun dah nak jalan kaki gi kolej. jalan kaki ye uolls! 15 minit la lebih kurg. fuh fuh. hmm, akak n abg fasi kat sne ok je, sporting habis! haha, cuma budak2 baru je cam pasif dia org ckp. yelah.. kitaorg penat + homesick kak n abg! haha, gurau der . orientasi nih x da apa pun, dengar taklimat je lahhh memanjang. dan sepnjg orientasi, tmpat kita org ialah di gelanggang futsal ye. sakit kaki bersila lme, hee~ . 

First bas naik sbb nak blik cuti maulud :

wehh, bru 3 hri duk dah balik? teruk bebenor gini.. parok2... haha. x delah, saya balik sebb housemate sume balik, so kena lah balik . x kan gua nak tinggal sensorang kan? . *ganas gler sy ckp* dah la pagi tu nak balik, pagi tu jugak baru nak beli tiket balik.,. haha, cari nahas nmanya tuh. sy naik kat hentian putra . naik sensorang, x dop sape teman, sob sob., . dah la smpai je stesen tuh, beli tiket , terus naik ! haha. dalam bas tu pulak byk pulak laki,. org tua ada, indon ada, bangla mari ada, pak arab pun ada. meremang bulu roma den . haha. nasib seat sorg2.. aman. yg nak dijadikan klimaks nye.. bas pulak buat hal bile smpai kat gua musang . 5 minit je gerak , b'henti . bpe kli berhenti dah. pastu pakcik bas tu ckp , tunggu bas belakang , tumpang. klu x, asyik berhenti bile nak smpai . haha , ye la kan? . tukar bas, duduk sbelah akak sopan. nasib baik :) . pastu safely arrive . habis .

tu je cite .

oh ye , cerita "once upon a time n shang hai sedap jugak " . hehe . 










PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • Its hurts me sometimes :/
  • hargailah mata anda ;)
  • for the boy :)
  • hai KPTM KL, be nice to me ^^
  • please? perlu ke?
  • Giveaway Akhir Tahun by Cik Hawa
  • Movie review :D
  • December Giveaway by Fatin Diana :)
  • Resepi : Tiramisu ;)
  • *speechless*

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^