Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
cabaran :)
Friday, April 11, 2014 • 11:00 PM • 4 comments
Bismillahirahmanirrahim...
 
 
 
 
Assalamualaikum :)
 
 
Wahh, rindu betul dekat blog nih, ehem , ye ke ? hik hik . busy betul kan , plus internet bukan laju sgt . cuma hari ni kita jadi rajin, heheh * ngade betul kan*  . rajin turun bilik tv sebab ada wifi . wohooo . say what ? Alhamdulillah .
 
 
hmmm, npe tajuk cabaran tuh? x memberangsangkan langsung kan kan ?
 
 
penat . sgt penat . eh.. macam kerja buruh je , over betul kau ni aisyah  -___-
 
 
penat rupenya hidup berdikari . semdiri . jauh dri keluarga . T_T . byk benda dan perkara yang saya belajar kat sini ecspecially kita perlu MENGHARGAI setiap perkara . D.u.i.t yang paling penting ye :p .
 
kadang2 , hati ni rasa down sgt , putus asa pun ada . pernah jugak terfikir , If I'm taking the wrong course ? oh Allah , I'm sorry , I'm not strong enough . lagi satu , disebabkan dah tak duduk macam suasana kat mrsm dulu , kat sini tak de peraturan ketat okeh. ikut kau lah nak buat apa pun kat rumah tu, nak melalak ke  nak tido seharian ke .
 
memang best , tapi jati diri saya tak kuat ! *sob sob *
 
kekadang terlalai .. yes, because i'm not strong enough !
 
tapi ada kata-kata yang menyentap jiwa dan ada pendorong yang membakar semangat !!
 
yeah!! S.E.M.A.N.G.A.T dah datang , even seciput seperti secubit garam .
 
kata - kata tu ialah :
 
" wahai bapaku , bilakah masanya kita betul-betul boleh berehat ?? "
Tanya Abdullah bin Ahmad kepada bapanya , iaitu Iman Ahmad bin Hanbal  
" Kita hanya betul-betul boleh berehat apabila kaki kita sudah melangkah ke dalam SYURGA "
jawab Iman Ahmad bin Hanbal .
dan lagi satu :
you never reach FAILURE until you STOP TRYING ! 


fuhhh . moga - moga segalanya kekal dan semakin baik . aminn.

lagi satu , its all for my beloved parents , :') . sebab mereka saya kuatkan diri , untuk balas segala yang telah diberikan oleh mereka , *wahh ayat , skema *

and know what, kekadang kalau dah stress sangat tu , selalu borak dengan bebudak nih :

" kahwin jelah senang ! Jadi suri rumah sepenuh masa ! " hahaha, tak payah fikir . titik .

tapi... tak boleh la kan ? hmmm, . bosan betul post nih @_@"
 moga post ini bermanfaat walau sedikit :D
 
p/s : nak bela kucing !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • Sakit ? :)
  • #wordless thursday
  • interesting wordless :)
  • Allah. its hurt me
  • Karnival Rasul in My Heart !!
  • Sunnah makanan Rasul :)
  • Hari-hari mencabar :D
  • Its hurts me sometimes :/
  • hargailah mata anda ;)
  • for the boy :)

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^