Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
Jodoh dah sampai , lalalala :p
Friday, June 6, 2014 • 10:58 PM • 0 comments

Assalamualaikum , hehe
Lamanya x membebel mcm mak nenek , lama jugak x berblogwalking ,
Rindu. Rindu . Rindu tau x ? 

Nak buat macam mana kan , semakin hari hidup ku semakin padat mampat mcm tin sardin , cewahh , ahahah . 

By that , i dont have time to update ! Sob sob . K entah pape dah melalut nih .

Hmm , tadi terkejut betul tau , ada sorg kawan ni, ada kwn baik mak dia tu berkenan kat dia pastu cm nak ikat lah dia tu dengan anak laki dia . Hebat mung . Haha , bru 18 weyh , awal bebenor nak fikir semua ni kan . Kesian dia , dalam dilema . Dah la dia dh tunggu sorg ni lama dah dri form2 , x kan lah nak tinggai macam tu ja kan ??? 

Tapi nak buat macam mne kan , ajal dan jodoh di tgn Allah , we dont know when it should happens and when its starts. Betoi x grammar ? Macam x je , erk. 

Abaikan je . Tu je nak bercerita kan , pape pun pilih lah yg terbaik okay kawan ? Ask Him to help u because he planned all this to happen and He knows which is better . Byeee  😘

Barakallah alaik . 



PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • cabaran :)
  • Sakit ? :)
  • #wordless thursday
  • interesting wordless :)
  • Allah. its hurt me
  • Karnival Rasul in My Heart !!
  • Sunnah makanan Rasul :)
  • Hari-hari mencabar :D
  • Its hurts me sometimes :/
  • hargailah mata anda ;)

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^