Aisyah Najihah :)
ABOUT ENTRY *repair* INSTA
Random talk ? Can ? 😏😏
Thursday, June 12, 2014 • 11:02 PM • 0 comments
Assalamualaikum , 
Barakallah alaik 😊

Oh ye , actually tak tahu nak ckp ape sebenarnya , hehe , tapi keinginan untuk mengupdate blog melonjak2 , ✌️ .  X tau nak cerita apa , nk membebel ape , hehe , tapi yg pasti nk jugak update ! Nak3! , ok , abaikan tahap gedik yg melampau tu . Hikhik . 😒 

Oh ye , gua udah cuti sem dong ! Alhamdulillah segalanya baik2 aja , 
Pelajaran pun bagus la jugak kan , hehe . Ehh indon mana plak lah kat sini , haish . Arghh , sebut pasal indon , teringat plak kat bibik ! Bibik .... Kita rindu kat bibik ! 😭😭😭 rasa mcm nk pergi indon n peluk bibik je , tapi apakan daya , almat tak ada weyh , ... K dah stop meroyan bagai nk rak kat sini , fuh fuh , tarik nafas , lepas , fuhhhh lega dah , alhamdulillah .

Hmm , rindulah glider kita . 😭 oh ye , saya x cerita lagi kan yg saya bela sugar glider !! Apa ? Sugar glider... Apa? Sugar 
glider... Apa? Sugar glider awk... Ape? Nak pelempang ? Haha , amik kau . 
Weh , seriously x tipu , sugar glider mmng comel gilaaaa tahap plg ats , eh bwh sikit, kucing no 1 kay , hihi . 

Nak gambar seketul !


Comel kan ? Yg belah kiri tu nama dia lilo , yg kanan tu tonet , jgn tanya nape pilih namo tu , ambe dop tau . Haha . Kani housemate share ok . Tgk tu lilo n tonet yg tamak haloba apabila dapat makan mewah sikit , hehe , dapat mkn ayam bak ang .. Apa x bahagianya dua ekor tu , siap genggam kat tgn lagi , atoto ... Comel kan ?? 😱😂

Klah kita ngntok dah ni , bye , salam . 




PASTFUTURE
MY WORDS
Salam, tQ ats kesudian anda lawat blog yg errr.. btw, I'm just 19 years young . Dreaming to be a successful girl . aminn . Still studying in KPTM KL for CAT-ACCA . pray 4 my success ? ? a huge thank-you ^^ -Demi Dia-

PENYUNTIK HATI :)


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

KLIK !


>> studying KPTM Kl :)
date : NOW
ACCA


>> cuti di HK
date : 26/12/13
at: 12pm


>> nak kahwin :P
date: 13/1/2019
amiin

KARYA KU ^^

  • Jodoh dah sampai , lalalala :p
  • cabaran :)
  • Sakit ? :)
  • #wordless thursday
  • interesting wordless :)
  • Allah. its hurt me
  • Karnival Rasul in My Heart !!
  • Sunnah makanan Rasul :)
  • Hari-hari mencabar :D
  • Its hurts me sometimes :/

  • LIBRARY ^^



    CHIT CHAT ^^ ^^



    SUDI KLIK ? TQ :) ^^